Mental Challenge

Mental Challenge

Mental Challenge 7.0

2017. február 18. - sportpsycho

Egy fizikai feladat, ami most már némi kihívást is jelent, és egy mentális feladat, ami az akaraterőt veszi célba.

Fizikai feladat: Bicepszből húzd fel magad, majd vízszintesen kinyújtott lábbal tartsd meg ezt a pozíciót minél hosszabb ideig. Ha ez nehezen megy, felhúzott térddel is végezheted. Minden nap próbáld meg háromszor minél több ideig kitartani. Használd a már eddig bevált mentális trükköket! Heti 3x elvégezni!

gyongyi_edzoterem-01_1.jpeg

Mentális feladat: egy héten keresztül minden nap figyelj a tartásodra: a számítógép előtt ülve vigyázz, hogy ne görbe háttal ülj, ha állómunkát végzel, akkor is figyelj a helyes testtartásra, illetve járás közben is figyelj az egyenes, kihúzott hátra. Próbálj minél többször korrigálni. Egy hét kitartó munka után ez is beépül majd a mindennapokba.

Joker :-) : ellenállni a kísértésnek - ez is egy akarat erősítő feladat. Vigyél magaddal egész nap egy kísértésnek számító finomságot - csokoládé, túró-rudi, mogyoró - de ne edd meg! (még este sem!)

Hajrá

A bejegyzés trackback címe:

https://mentalchallenge.blog.hu/api/trackback/id/tr2712270598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása